Gå til sideindhold

GamerDIY-dag!

Tidsrum: Lør. 11:00-15:00
Dato: 2. december 2023.
Undervisningsgang: 1
Aldersgruppe: Fra og med 6. kl.
Maks. elever: 20
Tilmelding fra: 14.08.2023 kl. 12:00
Tilmeldingsstatus: Afsluttet

Print
Tilføj til kalender Tilføj til kalender
02.12.2023 kl. 11:00 - 15:00

Udskolingshuset
Har handikap venlig indgang Har elevator
Hellerupvej 20
2900 Hellerup

Holdet er tiltænkt unge med særlig høj begavelse

 

Det er bestemt ikke Game over. Det er Game on!!

 

Velkommen til den mest episke GamerDIY-dag nogensinde!

Har du nogensinde drømt om at vise verden dit ekstraordinære computerspil-talent? Så er chancen her! Træd ind i en magisk verden af pixels og adrenalin, når vi præsenterer den ultimative GamerDIY-dag i Udskolingshuset på Hellerupvej! Dette er en dag fyldt med spænding, konkurrence og masser af gaming-glæde, hvor vores dygtige elever er stjernerne!

 

Spillene vi skal spille –og ikke mindst dyste i - er alle skabt af dygtige og kreative elever, der har deltaget i masterclasses eller åbent hus-arrangementer i Udskolingshuset, men har du ikke deltaget i disse,  er du naturligvis også meget velkommen til at medbringe spil du har lavet i din fritid. Uanset om det er et actionfyldt eventyr, et gådefuldt puslespil eller en verden af fantasi og kreativitet, er denne dag dedikeret til at fejre det bedste af det bedste i DIY gaming-universet.

 

Turneringer i verdensklasse

Forbered dig på at konkurrere mod dine kammerater og bevise, at du er kongen eller dronningen af dit spil! Vores spændende turneringer byder på nervepirrende kampe og vilde udfordringer, hvor vinderne hædres som ægte gaming-champions!

 

Fantastiske DIY-præmier

Som om æren ikke var nok, vil vi også belønne vores vinder med fantastiske DIY-præmier, der er skabt med teknologierne i Udskolingshuset! Glem ikke at varme op og træne dine gaming-evner for at sikre dig, at du tager hjem med de mest fantastiske overraskelser!

 

Underviser

Anders og co.

 

Sted

UdskolingshusetSenest opdateret 11.12.2023 14:37 af CHS
Apricore logo