UNGFRITID
 
 
 

Velkommen til årets fritidsundervisning og et nyt program for alle elever fra 7.kl. op til 18 år.  Igen i år byder vi på mange nye spændende tiltag og forløb, men du kan naturligvis stadig tilmelde dig den klassiske knallertundervisning med tilhørende førstehjælpskursus, diverse sprogfag samt ekstra matematik og fysik.

 

Som noget helt nyt i år kan du melde dig til at blive medarrangør af div. tiltag. Du vil naturligvis ikke være alene men deltager sammen med andre interesserede i en arrangørgruppe, der udtænker og afvikler FIFA og Fortnite turneringer for kommunens øvrige unge.  Det kan også dreje sig om at sætte et LAN-party op eller hoppe med i gruppen af unge, der arrangerer de nu efterhånden kendte ”åben hal” arrangementer udvalgte fredage i Gersonshallen. Det skulle gerne være læring på nye spændende og inspirerende måder.

 

G!Production er også ved at vokse sig større. Meld dig til enten dans, rap, performance, musikproduktion, DJ eller urban art og mød de topprofessionelle undervisere, der fører dig gennem et forløb, der ender med at smelte alle 6 tiltag sammen til en performanceforestilling.

 

Sidste års succes med E-sport fortsætter selvfølgelig også i år. Nu suppleret med et forældrekursus, der går i dybden med hvad E-sport er og folder mål og pædagogiske tilgange ud.

 

Teglgårdsparkens kreative designprofil byder ligeledes på nye inspirerende tiltag. Læs mere om dette i programmet.

 

Er I 6-8 unge, der samlet sidder med nogle ønsker og idéer/interesser, som umiddelbart ikke findes i programmet, så kan I ”smide” en mail eller en SMS til enten Jenl@gentofte.dk eller 30709220 hvor ideen/ønsket beskrives kort.  

Så tager vi et møde og ser, om det kan udfoldes til et undervisningsforløb.

 

Nye tiltag vil løbende blive introduceret på elev/forældreintra samt på Ungfritids facebookside: ”Ung Fritid Gentofte”, som derfor kan følges med interesse.

 

God fornøjelse til alle.

 

Jens Lauridsen

Leder af Ung Fritid Gentofte.

 


Senest opdateret 27.08.2018 13:18 af LN